Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πικρές ειδήσεις από το Τελ Αμπιάντ… Σκοτώθηκαν 2 Τούρκοι αστυνομικοί, πάνω από 11 τραυματίστηκαν»

   Το γραφείο του Κυβερνήτη της Σανλιούρφα, ανακοίνωσε το θάνατο αστυνομικών και τον τραυματισμό πάνω από δέκα ατόμων όταν πυροδοτήθηκε εκρ...

  



Το γραφείο του Κυβερνήτη της Σανλιούρφα, ανακοίνωσε το θάνατο αστυνομικών και τον τραυματισμό πάνω από δέκα ατόμων όταν πυροδοτήθηκε εκρηκτική ουσία κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας και σάρωσης που πραγματοποιούνταν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής Τελ Αμπιάντ στην περιοχή ευθύνης Ακτσάκαλε.



Η ανακοίνωση ανέφερε:

* Εντοπίστηκαν εκρηκτικά που θα χρησιμοποιηθούν στις βομβιστικές επιθέσεις που σχεδίαζε η τρομοκρατική οργάνωση PKK-PYD σε όλη τη χώρα μας και τα εκρηκτικά αυτά πυροδοτήθηκαν κατά την επέμβαση.

* Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μαρτύρησαν 2 αστυνομικοί μας και 1 τοπικός αστυνομικός. Συνολικά 11 αστυνομικοί, 4 από τους οποίους ήταν ντόπιοι, τραυματίστηκαν με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους.

* Οι τραυματίες αστυνομικοί μας έχουν μεταφερθεί στο Κρατικό Νοσοκομείο του Ακτσάκαλε και έχει ξεκινήσει η θεραπεία τους. Ευχόμαστε το έλεος του Θεού στους μάρτυρες μας και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας. Συλλυπητήρια στο αγαπημένο μας έθνος.

Δηλώσεις υπουργού Κοτζά

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά , «δύο από τους αστυνομικούς των Τουρκικών Ειδικών Επιχειρήσεων σκοτώθηκαν και Τούρκοι επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε στο Τελ Αμπιάντ της Συρίας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στη Σανλιούρφα με 8 ασθενοφόρα και 2 Ομάδες UMKE.
-
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.