Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: 14χρονος χτύπησε ηλικιωμένο και του έκλεψε 500 ευρώ και τα κλειδιά του αυτοκινήτου

  Ένα ακραίο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη όπου ένα ανήλικο αγόρι φέρεται να χτύπησε και να λήστεψε έναν ηλικιωμ...

 



Ένα ακραίο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη όπου ένα ανήλικο αγόρι φέρεται να χτύπησε και να λήστεψε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο νεαρός.

Σοβαρή περιπέτεια για έναν 77χρονο στην Κρήτη στις 13 Μάϊου, καθώς 14χρονος έφηβος μπήκε στο σπίτι ενός 77χρονου ηλικιωμένου και του έκλεψε 500 ευρώ σε μετρητά καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι μία ημέρα μετά ο έφηβος ξαναπλησίασε τον ηλικιωμένο άνδρα και αφού τον απείλησε τον χτύπησε προκαλώντας του τραύματα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, o ηλικιωμένος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον 14χρονο ενώ σε έρευνα που έκανε βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου καθώς και 150 ευρώ σε μετρητά. Μαζί με τον 14χρονο συνελήφθη και η μητέρα του ενώ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.