Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανός... έκλεψε 10 φορές μέσα σε έναν μήνα το ίδιο κατάστημα στη Μύκονο!

  Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά δέκα φορές είχε κλέψει ένα κατάστημα τροφίμων και ποτών στη Μύκονο ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οπο...

 




Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά δέκα φορές είχε κλέψει ένα κατάστημα τροφίμων και ποτών στη Μύκονο ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.



Μάλιστα, μετά τη σύλληψη του διαπιστώθηκε πως είναι εγγεγραμμένος στον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών (ΕΚΑΝΑ), με απαγόρευση εισόδου στο έδαφος κρατών μελών της Συνθήκης Σένγκεν, ενώ στην Ελλάδα βρίσκονταν τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, κατέθεσε χθες (Πέμπτη 11/5), πως άγνωστος μπήκε για ακόμα μια φορά στο κατάστημα, αρπάζοντας διάφορα είδη τροφίμων και ποτών συνολικής αξίας 500 ευρώ. Από την έρευνα που έγινε στο κατάστημα δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, ωστόσο, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της προανάκρισης μέσα από την ανάλυση βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατάφεραν και έφτασαν στα ίχνη του 32χρονου.

Ο συλληφθείς σε διάστημα περίπου ενός μήνα, από τις 6/4/2023 – 11/5/2023, φέρεται να είχε κλέψει από το τρόφιμα και ποτά από το ίδιο κατάστημα τουλάχιστον 10 φορές, αξίας 5.000 ευρώ. Κατά τη σύλληψη του στην κατοχή του βρέθηκαν 3,9 γραμμάτια κάνναβης σε νάιλον συσκευασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.