Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπάλληλος νοσοκομείου έδινε πλαστά πιστοποιητικά υγείας σε εκδιδόμενες – Πάνω από 100 περιπτώσεις

     Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη το πρωί ένας υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής, κατηγορούμενος για ...

    



Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, συνελήφθη το πρωί ένας υπάλληλος νοσοκομείου της Αττικής, κατηγορούμενος για δωροληψία υπαλλήλου και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υπάλληλος νοσοκομείου φέρεται να εξέδιδε και να χορηγούσε πλαστά πιστοποιητικά υγείας σε εκδιδόμενες γυναίκες με το αζημίωτο φυσικά, χωρίς οι γυναίκες αυτές να κάνουν στις προβλεπόμενες και απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η δουλειά του συγκεκριμένου υπαλλήλου ήταν να κάνει ανάλυση στα δείγματα αίματος που έχουν ληφθεί από τους εξεταζόμενους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο εν λόγω υπάλληλος που είχε και πρόσβαση στα υπηρεσιακά έγγραφα και αρχεία της Υπηρεσίας του, συμπλήρωνε και εξέδιδε ιατρικές βεβαιώσεις, χωρίς, στις περισσότερες περιπτώσεις, να έχουν γίνει οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλες μολυσματικές νόσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.