Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα μάτια μας δεκατέσσερα... Οι τούρκοι βγάζουν όλο τον στόλο τους στο Αιγαίο από 01-12 Ιουνίου για την DENIZKURDU-2023!

   Ανακοινώθηκε η πρώτη αποστολή του TCG ANADOLU. Το TCG ANADOLU εισήλθε στον κατάλογο της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων στις 10 Απριλίου 202...

  



Ανακοινώθηκε η πρώτη αποστολή του TCG ANADOLU. Το TCG ANADOLU εισήλθε στον κατάλογο της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων στις 10 Απριλίου 2023.

Το TCG ANADOLU, το οποίο άνοιξε για το κοινό στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη μετά την είσοδό του στην απογραφή, αναχωρεί σήμερα από τη Σμύρνη για να συμμετάσχει σε προγραμματισμένη άσκηση.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε το SavunmaSanayiST.com, η πρώτη αποστολή του TCG ANADOLU (L400), είναι η άσκηση DENİZKURDU-I και II/2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-4 Ιουνίου 2023 και 6-12 Ιουνίου 2023. Θα συμμετέχουν 107 πλοία επιφανείας, 9 υποβρύχια, 56 αερομεταφερόμενες μονάδες, αμφίβιες μονάδες πεζικού πεζικού, ομάδες SAT-SAS και coastal στην άσκηση, συμπεριλαμβανομένου του TCG ANADOLU από τη Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων.

Από την άλλη πλευρά, ελικόπτερα επίθεσης, γενικής χρήσης και βαρέως φορτίου από τη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν επίσης αεροσκάφη επίθεσης, γενικής χρήσης, προειδοποίησης και ελέγχου, ρυμούλκησης στόχων και ηλεκτρονικών δοκιμών από τη Διοίκηση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το σύνολο της Άσκησης Θαλάσσιου Λύκου. Σχεδιάζεται να συμμετάσχουν 113 πλοία επιφανείας, 9 υποβρύχια, 59 αεροσκάφη, 35 ελικόπτερα, 19 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και περίπου 18.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων φορέων. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.