Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με κλεμμένη Mercedes προσπάθησαν να περάσουν στην Αλβανία – Οι αστυνομικοί έβαλαν φρένο στην έξοδο..τους...

  Η Mercedes ήταν κλεμμένη και οι δράστες στη Φλώρινα αποφάσισαν να ρισκάρουν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προλάβουν και να βάλουν φρένο στ...

 



Η Mercedes ήταν κλεμμένη και οι δράστες στη Φλώρινα αποφάσισαν να ρισκάρουν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προλάβουν και να βάλουν φρένο στην έξοδό τους, για τη γειτονική Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα για την επίμαχη Mercedes είχε δηλωθεί κλοπή στην αστυνομία από την περιοχή της Παλλήνης, στις 11 Μαρτίου του 2023. Οι δράστες κατάφεραν να απομακρυνθούν από την Αττική και μάλιστα να φτάσουν στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Στόχος τους, όπως διαπιστώθηκε ήταν να περάσουν με το αυτοκίνητο στη γειτονική χώρα. Είχαν τοποθετήσει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και είχαν παραποιήσει ακόμα και τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Μπροστά από το γερμανικό ΙΧ υπήρχε ακόμα ένα όχημα, που λειτουργούσε ως προπομπός.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου του 2023 στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) δύο αλλοδαποί, 31 και 43 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 31χρονο, ο οποίος επιχείρησε να βγει από τη χώρα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι για το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 11-03-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης. Έφερε παραποιημένο αριθμό πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας έτερου οχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.