Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Έβαλε κρυφές κάμερες σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης – Πώς το κατάλαβε πελάτης

  Σε «Μεγάλο Αδερφό» είχε μετατρέψει διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα...

 




Σε «Μεγάλο Αδερφό» είχε μετατρέψει διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα κρυφές κάμερες και κατέγραφε προσωπικές στιγμές πελατών.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένας άνδρας ο οποίος με την παρέα του νοίκιασε το συγκεκριμένο δωμάτιο.. κατήγγειλε πως μέσα σε αυτό υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου προσαρμοσμένη σε… ρολόι τοίχου.

Ο κύριος Νίκος μίλησε στο MEGA για τον τρόπο με τον οποίο κατάλαβε ότι το διαμέρισμα που νοίκιασε με την παρέα του, είχε κάμερες.

«Κάναμε μία βόλτα, κι εγώ αγόρασα μία κιθάρα ρολόι. Γυρίσαμε σπίτι και εφόσον εγώ δεν είχα μπαταρία, είδα ότι ήταν κρεμασμένο ένα ρολόι στον τοίχο. Το έβγαλα, βγάζω την μπαταρία και βλέπω ότι υπήρχε μία θύρα usb. Το γύρισα ανάποδα, πήρα ένα κατσαβιδάκι και είδα μέσα ότι υπήρχε μία κατάσταση κάμερας. Με κεραία, με πλακέτα, με μάτι κάμερας».

Ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την Ασφάλεια, το ρολόι κατασχέθηκε και υπό τις οδηγίες των αστυνομικών συνέχισε να διαμένει στο διαμέρισμα παριστάνοντας ότι δε συμβαίνει.

«Δεν κάναμε μπάνιo».

Σύμφωνα με την καταγγελία, η παρέα παρέδωσε τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή. Δεν πρόλαβαν να κάνουν μερικά βήματα και έτρεξε πίσω τους ο ιδιοκτήτης και τους ρωτούσε που είναι το ρολόι που ήταν κρεμασμένο στην κουζίνα».

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μιλώντας στο MEGA δηλώνει ανήξερος και αρνείται τα πάντα.

– Ήμαρτον Κύριε. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ναι δεν ξέρω κάτι. Δεν ξέρω καν το γεγονός. Εσείς μου το λέτε.

– Δεν σας έχουν καλέσει από την Αστυνομία;

– Όχι, όχι. Ήρθε ένας κύριος από την Πάτρα. Εμένα δεν μου έχει πει τίποτα. Εε τώρα τι να σας πω.

– Το ρολόι αυτό που λέει λείπει από εκεί; Γιατί λέει το έχει κατασχέσει η Αστυνομία.

– Το ρολόι αυτό το είχε κλέψει αυτός και εγώ του έλεγα που είναι το ρολόι, γιατί είχα ένα ρολόι τοίχου στην κουζίνα μέσα. Αν είναι δυνατόν δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τίποτα. Μου έκλεψαν το ρολόι.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 62χρονου ιδιοκτήτη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.