Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ευχαριστούμε θερμώς τον σκοταδόψυχο Τατσόπουλο για την διαφήμιση στον «Στόχο» και επιφυλασσόμεθα!

  Από τους πλέον πιστούς αναγνώστες του Στόχου ο άθεος μπαρουφολόγος Πέτρος Τατσόπουλος, που τον πληρώναμε και δαύτον την περίοδο που ήταν β...

 



Από τους πλέον πιστούς αναγνώστες του Στόχου ο άθεος μπαρουφολόγος Πέτρος Τατσόπουλος, που τον πληρώναμε και δαύτον την περίοδο που ήταν βολευτής. Ο μανιασμένος πολέμιος της Ορθοδοξίας προκαλεί τους Έλληνες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα -γράφοντας στα παλιά του υποδήματα το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων μας είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι (κουράγιο Πέτρο, ξέρουμε πόσο πονάς!)- συνεχίζοντας τις προσβολές του και επιμένοντας να χαρακτηρίζει... απάτη το Άγιο Φως.



Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος είναι και εκ των δικών μας παλαιών «αγαπημένων», από την εποχή που τον... στολίζαμε για το κατάπτυστο δήθεν ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΪ, «1821».

Σήμερα λοιπόν ο Πετράν ασχολήθηκε με τον Στόχο, με ανάρτησή του στο facebook γράφοντας:

«Οι φασίστες μού στέλνουν τις θερμές τους ευχές· όπως πάντα, τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Στον "Στόχο" που κυκλοφορεί σήμερα», με αφορμή τα όσα γράφουμε στην εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα.

Και τώρα μάλλον νομίζει -γιατί τόσο του κόβει- ότι μας προσέβαλε! Όπως και να μας χαρακτηρίσει ένας τύπος σαν τον Τατσόπουλο (που συν τοις άλλοις είναι και μέγας ερωτύλος, αφού κατά δήλωσή του έχει συνουσιαστεί με την μισή Αθήνα) είναι τιμή μας.

Και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την διαφήμιση, διαβεβαιώνοντάς τον ότι επιφυλασσόμεθα...




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.