Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμιστές στην Ολλανδία διαμαρτύρονται στον ΟΗΕ για έλεγχο της επιχορήγησης των τζαμιών

   Ομάδα ισλαμικών οργανώσεων στην Ολλανδία κατέθεσε καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη κατά του σχεδίου του κοινοβουλίου να ερευνήσει τις εισροές...

  



Ομάδα ισλαμικών οργανώσεων στην Ολλανδία κατέθεσε καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη κατά του σχεδίου του κοινοβουλίου να ερευνήσει τις εισροές ξένου συναλλάγματος που καταλήγουν σε αυτές.



Οι μουσουλμάνοι στην Ολλανδία υπέβαλαν καταγγελία στα Ηνωμένα Έθνη κατά της σύστασης κοινοβουλευτικής επιτροπής επιφορτισμένης με τη διερεύνηση των επιπτώσεων των ξένων κεφαλαίων στα τζαμιά και τις ισλαμικές οργανώσεις στην Ολλανδία, ανέφερε το Middle East Eye.

Η «Umma Project», μια ομάδα με έδρα την Ολλανδία, κατέθεσε μια καταγγελία 82 σελίδων στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, κατηγορώντας την ολλανδική κοινοβουλευτική επιτροπή ότι διεξήγαγε κρυφή προπαγάνδα κατά της μουσουλμανικής κοινότητας.

Στους καταγγέλλοντες περιλαμβάνονται ηγέτες ορισμένων τζαμιών και μουσουλμανικών ενώσεων στην Ολλανδία. Ένας από αυτούς τους ηγέτες είπε στο Middle East Eye ότι ανακρίθηκαν ως ύποπτοι και όχι ως μάρτυρες για αυτές τις κατηγορίες.

Το 2021, ωστόσο, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι οι αρχές σε τουλάχιστον δέκα πόλεις στην Ολλανδία χρησιμοποίησαν ιδιωτικές εταιρείες για να ερευνήσουν κρυφά τζαμιά και ισλαμικά ιδρύματα.

--

The Hellenic Information Team



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.