Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αρχές έχουν εικόνα για τον ηθικό αυτουργό - εντολέα της δολοφονίας του...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη σύλληψη δυο ατόμων το μεσημέρι της Παρασκ...





Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μετά τη σύλληψη δυο ατόμων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι δυο άνδρες, ηλικίας, 40 και 48 ετών, κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου του 2021 και αυτό που εικάζουν οι Αρχές είναι πως ο ένας αδερφός βρισκόταν μέσα στο άσπρο βανάκι και ο άλλος στη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι εκτελεστές.

Οι αρχές αναζητούν ακόμη δυο άτομα για την πολύκροτη υπόθεση ενώ με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η αστυνομία έχει σαφή εικόνα για το ποια ήταν τα άτομα που έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Μάλιστα έχουν χαρτογραφήσει τα πρόσωπα, τους δράστες, αλλά και τα κίνητρα της δολοφονίας, τα οποία φέρονται να αφορούν τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου τα οποία είχαν ενοχλήσει άτομα του χώρου του οργανωμένου εγκλήματος.

Ακόμη, ένα άτομο αναζητείται, το οποίο φέρεται να είναι ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές έχουν φτάσει στα ίχνη του από συνομιλίες που είχε με τους συλληφθέντες, ενώ το εν λόγω πρόσωπο είχε κατηγορηθεί για υπόθεση εκβιασμού πριν από επτά χρόνια περίπου.

Μαζί με αυτόν, αναζητείται και ένας ακόμη άνδρας, επίσης κατηγορούμενος για εκβιάσεις, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή και φέρεται να έχει συντονιστικό ρόλο στη δολοφονική επίθεση κατά του δημοσιογράφου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o συλληφθείς για τη δολοφονία Καραϊβάζ είναι το ίδιο πρόσωπο που κρατούσε το πιστόλι στη δολοφονία του πυγμάχου Χάρη Κοντογιώργη στο Γαλάτσι. Ο πυγμάχος είχε δολοφονηθεί έξω από το γυμναστήριό του, το 2021.

Όπως λέει η ΕΡΤ εις βάρος του ενός εκ των συλληφθέντων εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για εκείνη την επίθεση στο Γαλάτσι.

Τα δύο αδέρφια είχαν βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών τους τελευταίους μήνες και συνελήφθησαν ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος τους από τις δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.