Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διακίνηση λαθρομεταναστών: Συλλήψεις μετά από διπλή επιχείρηση σε Έβρο και Καβάλα

   Η διακίνηση μεταναστών συνεχίζεται με τους αστυνομικούς κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα να καλούνται καθημερινά να πάρουν μέρος σε επιχειρήσεις...

  



Η διακίνηση μεταναστών συνεχίζεται με τους αστυνομικούς κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα να καλούνται καθημερινά να πάρουν μέρος σε επιχειρήσεις…



Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (14/15-04-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, δύο διακινητές μεταναστών, ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης ο Έλληνας διακινητής, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 3 μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καβάλας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας 3 μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει. Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.




Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.