Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πως έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία – Υπέκυψε στα τραύματά του ο Έλληνας οδηγός του ΙΧ, έξι οι νεκροί

    Υπέκυψε στα τραύματά του και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς τη...

   



Υπέκυψε στα τραύματά του και ο 46χρονος Έλληνας οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς την Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε πάνω του το Audi που κινούναν στο αντίθετο ρεύμα και μετέφερε συνολικά 10 παράνομους μετανάστες.

Θυμίζουμε πως από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν επίσης τη ζωή τους πέντε μετανάστες και ο αλλοδαπός οδηγός του Audi.

Πως έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν μέσα στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, εμβόλισε το περιπολικό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα.

Αποτέλεσμα των επικίνδυνων ελιγμών του ήταν το αυτοκίνητο να μπει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής και να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ το οδηγούσε ένας 46χρονος από την Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο αλλοδαπός οδηγός του ΙΧ που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών οδηγούσε για περίπου επτά χιλιόμετρα ανάποδα στην Εγνατία Οδό καθώς τόση είναι η απόσταση από τον κόμβο της Μάκρης μέχρι το σημείο του τροχαίου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνήςκαι να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.
Φόβοι ότι θα αυξηθούν οι νεκροί

Σύμφωνα με το evros-news.gr, εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει, αφού από τους υπόλοιπους τραυματίες που επίσης διακομίσθηκαν στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μόνο οι δύο δείχνουν να μην κινδυνεύει η ζωή τους. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι η Πυροσβεστική Αλεξανδρούπολης που μετέβη στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία, έκανε αρκετή ώρα να απεγκλωβίσει νεκρούς κα τραυματίες από τα δύο οχήματα που είχαν παραμορφωθεί από την σφοδρή μετωπική σύγκρουση.

*Πηγή φωτογραφίας: evros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.