Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΟΣ στο Βελοπουλέΐκο... Μυλωνάκης: Υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον – Με κάλεσαν να απολογηθώ μετά τα «περί αποστασίας»

  Μια ατάκα του Αντώνη Μυλωνάκη βάζει «φωτιά» στα εσωτερικά της Ελληνικής Λύσης ενόψει και των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Υποψήφιος με ερωτημ...

 



Μια ατάκα του Αντώνη Μυλωνάκη βάζει «φωτιά» στα εσωτερικά της Ελληνικής Λύσης ενόψει και των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον» είπε ο κ. Μυλωνάκης στην εκπομπή του Blue Sky, «Παρεμβάσεις», όταν τον ανήγγειλαν ως υποψήφιο στην Ανατολική Αττική, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του τον κάλεσε σε απολογία για δημοσίευμα που έγραφε ότι ετοιμάζεται για αποστασία καθώς έχει συμφωνήσει να μεταγραφεί στη ΝΔ.



«Από τη στιγμή που κλήθηκα σε απολογία από το κόμμα μου για ένα στημένο, μεθοδευμένο, δημοσίευμα προχθεσινό, υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης και πρόσθεσε:

«Έγραφε το ρυπαρό, μεθοδευμένο και στημένο αυτό δημοσίευμα ότι η ΝΔ θα πάρει αποστάτες από την Ελληνική Λύση και το ΠΑΣΟΚ και ενέπλεκε το όνομά μου ως πρωτοκλασάτος βουλευτής του κόμματος και ότι θα πάρω μαζί μου ακόμη δύο βουλευτές, την κυρία Αλεξοπούλου και τον κ. Αβδελά για να τους έχω στη ΝΔ. Υποστήριζε, δε, ότι μας έδωσαν μαύρες σακούλες. Και γι’ αυτό το δημοσίευμα με κάλεσαν να απολογηθώ».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει σε εμένα η ΝΔ κάτι τέτοιο, γιατί δεν ενδίδω. Έχω μια ιστορία, ένα παρελθόν. Πιλότος τόσα χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να ξαναμπώ στη Βουλή» είπε ο βουλευτής, ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν σκέφτεται να αποχωρήσει από το κόμμα, απάντησε:

«Το σκέφτομαι. Θα στείλω υπόμνημα στα όργανα του κόμματος. Παίζεται αν θα είμαι υποψήφιος και από εμένα και από το κόμμα».

Εκφράζοντας τέλος το παράπονό του για τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος είναι να με στηρίξει. Δεν γίνεται να μην με στηρίξει επειδή έγραψε κάτι ένας τυχαίος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.