Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφοδρές μάχες Κούρδων και Τούρκων στο Βόρειο Ιράκ… Με απαγορευμένα όπλα οι τούρκοι!

   «Στις 19 Απριλίου γύρω στις 12:00, ο τουρκικός κρατικός στρατός κατοχής εξαπέλυσε επίθεση με βαρέα όπλα στην περιοχή της Αντίστασης στο ...

  



«Στις 19 Απριλίου γύρω στις 12:00, ο τουρκικός κρατικός στρατός κατοχής εξαπέλυσε επίθεση με βαρέα όπλα στην περιοχή της Αντίστασης στο Βουνό Τζούντι την περιφέρειας Ζαπ. Οι δυνάμεις μας αντεπιτέθηκαν για να προστατευτούν και ξέσπασαν μάχες», αναφέρει το δελτίο Τύπου του κουρδικού Κέντρου Μέσων κα Τύπου – HPG.

Τον επομένη, στις 08:30 και στις 10:30, ο τουρκικός κρατικός στρατός κατοχής επιτέθηκε στην περιοχή αντίστασης του όρους Τζούντι με βαρέα όπλα και Κατιούσα. Οι δυνάμεις μας απάντησαν σε αυτοάμυνα, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν εκ νέου σφοδρές μάχες.

Επίσης, στις 20 Απριλίου στις 10:00 και στις 10:30, ο κατοχικός τουρκικός κρατικός στρατός επιτέθηκε με βαρέα όπλα στην περιοχή της ορεινής αντίστασης FM. Οι δυνάμεις μας «Yezhastar» αντέδρασαν για να προστατευτούν και ξέσπασαν μάχες. Ως αποτέλεσμα, καταστράφηκε ένα πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 57mm.

Oι επιθέσεις του τουρκικού στρατού κατοχής με απαγορευμένα όπλα. Στις 20 Απριλίου, ο τουρκικός κρατικός στρατός κατοχής βομβάρδισε τις θέσεις της αντίστασης στη Σίντα με απαγορευμένα όπλα. Συγκεκριμένα, τα πεδία αντίστασης στο όρος Charçel, στο όρος Golka και στο όρος Amedi βομβαρδίστηκαν τρεις φορές από πολεμικά αεροσκάφη. Στις 19 και 20 Απριλίου, οι θέσεις αντίστασης στα όρη FM, Judi, Chamcho και Sida βομβαρδίστηκαν 68 φορές με Κατιούσα, ​​τανκς και πυροβολικό». ΠΗΓΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.