Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ουρλιάζουν πάλι οι Τούρκοι: «Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τους Κούρδους αντάρτες και την οργάνωση του Γκιουλέν»

Ο απαράδεκτος επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του εθνικιστή Προέδρου της Τουρκίας, Φαχρετίν Αλτούν ισχυρίστηκε, πάλι χωρίς στοιχεία,...





Ο απαράδεκτος επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του εθνικιστή Προέδρου της Τουρκίας, Φαχρετίν Αλτούν ισχυρίστηκε, πάλι χωρίς στοιχεία, ότι η Δύση δεν στηρίζει μόνο τους Κούρδους αντάρτες του PKK, αλλά και οργάνωση FETÖ του Ιμάμη Γκιουλέν.

Ο κολαούζος του Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει και τις δύο οργανώσεις …”τρομοκρατικές”.

Ο Αλτούν μίλησε στο συμπόσιο με θέμα “η καταπολέμηση της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ στον διεθνή χώρο” που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα. Υποστήριξε τα εξής:

«Σήμερα βλέπουμε ότι η FETÖ υποστηρίζεται και προστατεύεται όπως η τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD από τη Δύση. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι σαν τον σκορπιό, μια μέρα θα δαγκώσει αυτούς που τον κουβαλούν στην τσέπη τους».

Απευθυνόμενος στις δυτικές χώρες σχετικά με την FETÖ του Γκιουλέν, ο Αλτούν ανέφερε ότι ο αγώνας πρέπει να είναι ολοκληρωτικός και είπε:

“Η FETÖ είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση και πρέπει να διεξαχθεί διεθνής αγώνας εναντίον αυτής της οργάνωσης σε συνεργασία και αλληλεγγύη.

Όσοι δεν θέλουν να μείνουν στην ιστορία ως χώρες που προστατεύουν και υποστηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό της Τουρκίας, η οποία αγωνίζεται αποτελεσματικά εναντίον όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων, ιδιαίτερα της FETÖ”.

Τονίζοντας ότι περισσότερα από χίλια μέλη της FETÖ από 109 χώρες ζητήθηκαν να εκδοθούν και ότι σταμάτησαν οι δραστηριότητες των σχολείων της FETÖ σε περισσότερες από 40 χώρες, ο Αλτούν είπε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και σημείωσε τα εξής:

«Θα παρακολουθούμε τα μέλη της FETÖ σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται. Μέχρι να προσαχθεί στη δικαιοσύνη και το τελευταίο μέλος της FETÖ, δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή τον αγώνα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.