Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Συνελήφθη κρεοπώλης που πωλούσε αρνιά και κατσίκια που προέρχονταν από ζωοκλοπή ή παράνομες σφαγές

  Αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου, συνέλαβαν την Τρίτη στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων για την ποιότητα των αμνοεριφίων που διατίθενται ε...

 



Αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Λασιθίου, συνέλαβαν την Τρίτη στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων για την ποιότητα των αμνοεριφίων που διατίθενται εν όψει του Πάσχα, έναν Έλληνα, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και διέθετε προς πώληση αρνιά και κατσίκια που προέρχονταν πιθανότατα από ζωοκλοπή ή παράνομες σφαγές.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στους ψυκτικούς θαλάμους της επιχείρησης εντοπίστηκαν 21 σφάγια αμνοεριφίων των οποίων ερευνάται η προέλευση, αφού δεν έφεραν τις προβλεπόμενες σφραγίδες που να βεβαιώνουν την καταλληλότητά τους και διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος κρεοπώλης δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την αγορά τους.

Τα κρέατα κατασχέθηκαν και η Ασφάλεια Ιεράπετρας διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του επιχειρηματία τα παράνομα σφάγια, ενώ ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.