Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΛΗΣΗ... Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Μουσταφά Σεντόπ στην Κομοτηνή. Μίλησε για «Τούρκους της Δυτικής Θράκης»

    Την προκλητική ρητορική της Άγκυρας επανέλαβε από την Θράκη ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής. Ο Μουσταφά Σεντόπ βρέθηκε στην Κομοτηνή κα...

   



Την προκλητική ρητορική της Άγκυρας επανέλαβε από την Θράκη ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής. Ο Μουσταφά Σεντόπ βρέθηκε στην Κομοτηνή και μίλησε «για τον αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης».

Οι Τούρκοι δεν κρατήθηκαν για πολύ χωρίς την επιθετική ρητορική τους σε βάρος της Ελλάδας, με τις δηλώσεις τους ακόμα και λίγο πριν τις εκλογές να δείχνουν ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τις εντάσεις.

«Φυσικά κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ, αναφερόμαστε στον αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, τον δρ. Σαντίκ Αχμέτ που είναι το όνομα σύμβολο», είπε ο Σεντόπ για τον μειονοτικό βουλετή που πέθανε σε τροχαίο.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, δήλωσε ότι «παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις, ελπίζουμε στη διατήρηση της ηρεμίας, παραμένουμε προσηλωμένοι στην πάγια θέση μας για ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο για την επίλυση της διαφοράς μας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.