Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφού την λεηλάτησαν Ρομά και Πακιστανοί... Ξανά στο...φως η σήραγγα στην Κακιά Σκάλα

Κλιμάκια του ΟΣΕ εδώ και 3 ημέρες βρίσκονται στη σήραγγα της Κακιάς Σκάλας και προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση με στόχο μέχρ...





Κλιμάκια του ΟΣΕ εδώ και 3 ημέρες βρίσκονται στη σήραγγα της Κακιάς Σκάλας και προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση με στόχο μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει αποκατασταθεί η ζημιά.



Η σήραγγα της Κακιάς Σκάλας είχε μείνει στο σκοτάδι για χρόνια αλλά ξεκίνησαν οι εργασίες, με αποτέλεσμα να έρθει πάλι το φως. Οι κυνηγοί του χαλκού είχαν λεηλατήσει όλα τα καλώδια αλλά τώρα υπάλληλοι του ΟΣΕ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση μέσα στο τούνελ.

Τα προβλήματα παραμένουν σε διάφορα μέρη της υποδομής και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αυτά θα αρχίσουν να επιδιορθώνονται μόλις πέσει άπλετο φως στο τούνελ. Κλιμάκια του ΟΣΕ εδώ και 3 ημέρες βρίσκονται στη σήραγγα της Κακιάς Σκάλας και προσπαθούν να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση με στόχο μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχει αποκατασταθεί η ζημιά.

Οι λεηλασίες χρόνων στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Κιάτου από τους κυνηγούς του χαλκού, έκαναν τη σήραγγα ουσιαστικά μη λειτουργική. Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το OPEN, για αρκετά χρόνια ήταν χωρίς ρεύμα, εξαερισμό και πυρασφάλεια. Και από εκεί περνούσαν καθημερινά δεκάδες επιβατικές αμαξοστοιχίες. Κανείς δε θα ήθελε να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση που γινόταν ατύχημα μέσα στο τούνελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.