Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία - Υπουργείο Υγείας: Ο Ερντογάν πάσχει από γαστρεντερίτιδα, είναι όμως καλά

    Μετά την έντονη φημολογία για την επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου, σε νέα ανακοίνωση προχώρησε το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν. ...

   



Μετά την έντονη φημολογία για την επιδείνωση της υγείας του Τούρκου προέδρου, σε νέα ανακοίνωση προχώρησε το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν. «Η υγεία του προέδρου είναι καλή και θα συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν», ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαρετίν Κοτσά.

«Τα συμπτώματα της λοιμώδους γαστρεντερίτιδας που τον έχει προσβάλει έχουν περιορισθεί», διευκρίνισε ο Φαρετίν Κοτσά.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν του συνέστησαν την ακύρωση των χθεσινών και των σημερινών εμφανίσεών του, γι' αυτό και αποφασίστηκε να συμμετάσχει στην εκδήλωση στο Ακουγιού μέσω τηλεδιάσκεψης η οποία κι αυτή αναβλήθηκε για τις 4 το απόγευμα.

Ο Ερντογάν είχε ακυρώσει την δια ζώσης παρουσία του στην εκδήλωση, μετά την κατάρρευσή του στη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης.

Σε μία προσπάθεια να διαλύσει τις φήμες που διαδόθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση της ματαίωσης της παρουσίας του Ερντογάν σε δύο δημόσιες εκδηλώσεις, ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαρετίν Αλτούν, απαντώντας στις φήμες ότι ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη έμφραγμα, έγραψε στο Twitter: «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τέτοιους αβάσιμους ισχυρισμούς σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του προέδρου @RTErdogan».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.