Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Λήστεψαν μίνι μάρκετ και βενζινάδικο μέσα σε ένα βράδυ – Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο ατόμων που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου μίνι μάρκετ και βενζινάδικο προχώρησαν οι Αρχές στο Ηράκλειο . ...





Στη σύλληψη δύο ατόμων που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου μίνι μάρκετ και βενζινάδικο προχώρησαν οι Αρχές στο Ηράκλειο .

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν κι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστείες με τη χρήση όπλου.



Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα όταν οι δύο άνδρες φορώντας κουκούλες μπήκαν σε μίνι μάρκετ της Θερίσου και υπό την απειλή μαχαιριού απέσπασαν το ποσό περίπου των 200 ευρώ καθώς επίσης και πακέτα τσιγάρα αξίας περίπου 90 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μία ώρα αργότερα, αναφέρει η ιστοσελίδα, οι ίδιοι δράστες πήγαν σε βενζινάδικο στην περιοχή του Γαζίου και έβγαλαν μαχαίρι στους υπαλλήλους αποσπώντας 1000 ευρώ ενώ την ίδια στιγμή γέμισαν και το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους.

Αρχικά συνελήφθη ένας 27χρονος στο σπίτι του, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 26χρονο συνεργό του. Ο τελευταίος εντοπίστηκε στον δρόμο, να κινείται με το όχημα το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες νωρίτερα, για να διαπράξουν τις ένοπλες ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.