Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

“Καθιστή πάπια” το Anadolu, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι... Χωρίς αντιαεροπορική προστασία!

  Κινούμενος… στόχος φαίνεται πως είναι το πολυδιαφημισμένο τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolu σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ! Όπως μεταδίδει ο ανταπο...

 



Κινούμενος… στόχος φαίνεται πως είναι το πολυδιαφημισμένο τουρκικό αεροπλανοφόρο Anadolu σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ! Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο αεροπλανοφόρο που τόσο διαφημίζει προεκλογικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχει… αντιαεροπορική προστασία!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Milliyet Οζάι Σεντίρ «η δύναμη προστασίας του Anadolu θα ενταχθεί όταν τις επόμενες ημέρες θα κατευθυνθεί στο Αιγαίο. Όμως χρειαζόμαστε άμεσα την αντιαεροπορική προστασία αυτού του πλοίου. Όμως καθυστέρησε και καθυστερεί το πλοίο TF2000, η τουρκική φρεγάτα. Θα πρέπει να πάρουμε για τον ρόλο αυτό τα δυο βρετανικά πλοία ηλικίας 35 ετών. Κι ας λένε οτιδήποτε θέλουν. Στο παρελθόν είχαμε πάρει αμερικανικά πλοία 50 ετών».

«Ρώτησα στον υπουργό Άμυνάς μας (σ.σ Χουλουσί Ακάρ) και μάς είπε πως αυτά τα πλοία θα μπορούν να υπηρετήσουν 20 χρόνια» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. «Φαίνεται πως θα αγοράσουμε δυο από τα βρετανικά πλοία για να προστατεύουμε το Anadolu. To ένα για να το προστατεύει και το άλλο για τα ανταλλακτικά» τόνισε. «Το Anadolu δεν θα το αφήσουμε δίχως αντιαεροπορική προστασία. Θα το συνοδεύουν φρεγάτες, υποβρύχια. Εγώ το είδα το πλοίο αυτό και στη θάλασσα. Πρέπει αυτό το πλοίο να το προστατεύσουμε καλά» επισήμανε ο Σεντίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.