Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ... Οι Τούρκοι τοποθέτησαν σύστημα αντι-ηλεκτρονικού πολέμου στο Abdülhamid Han για έξοδο σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο!

  pentapostagma.gr_Τοποθέτησαν σύστημα αποφυγής παρεμβολών σήματος με την ονομασία KARETTA-Δεν αλλάζουν ροτα στην Άγκυρα και θα αιφνιδιάσουν...

 



pentapostagma.gr_Τοποθέτησαν σύστημα αποφυγής παρεμβολών σήματος με την ονομασία KARETTA-Δεν αλλάζουν ροτα στην Άγκυρα και θα αιφνιδιάσουν και πάλι

“Ολύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του”, αυτό αναφέρει μια πολύ σοφή ελληνική παροιμία που ταιριάζει στις τουρκικές προθέσεις κατά της χώρας μας, με μια ξαφνική “ αγάπη” και κατανόηση, που είναι ουσιαστικά θέατρο σκιών για τα μάτια των ΗΠΑ.

Η Τουρκία ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για υδρογονάνθρακες, ειδικά μετά την επανεργοποίηση του East Med, από τον Νετανιάχου και τα σχέδια της Αιγύπτου.

“Το πλωτό γεωτρύπανο Abdülhamid Han, το οποίο χρησιμοποιείται για εξορύξεις, θα λειτουργεί με τις πληροφορίες ασφαλούς τοποθεσίας που παρέχονται από την ASELSAN.

Η ASELSAN έχει ενσωματώσει το νέο σύστημα KARETTA, το οποίο περιέχει προστασία υψηλής τεχνολογίας, που αποτρέπει την παρεμβολή του σήματος GNSS.

Το σύστημα αυτό ενσωματώθηκε στο πλωτό γεωτρύπανο και στο δέκτη του συστήματος πλοήγησης του Abdulhamid Han για να αποτρέψει την παραβίαση του κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων γεώτρησης.
Τι αφορά η τοποθέτηση αυτού του συστήματος στο τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο

Με αυτό το πλωτό γεωτρύπανο θα λειτουργεί χωρίς να χάνει τις πληροφορίες θέσης του σε ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον εμπλοκής χρησιμοποιώντας το σύστημα KRETTA Jamming Resistant System GNSS, καθώς θα εκτελεί τις δραστηριότητες εξερεύνησης υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο με πιο ασφαλή τρόπο”, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα.

Η ίδια εφημερίδα τονίζει ότι, το σύστημα αυτό παρέχει ταυτόχρονα προστασία πολλαπλών ζωνών, επιτρέποντας σε χερσαία, εναέρια, θαλάσσια οχήματα, μη επανδρωμένα συστήματα και πυραύλους να λειτουργούν σε ένα έντονο ηλεκτρονικό περιβάλλον παρεμβολών χωρίς να χάνουν τις πληροφορίες θέσης τους.

Πρόκειται δηλαδή για σύστημα αντι-ηλεκτρονικού πολέμου, κατάλληλο να ανταποκριθεί σε περιβάλλον έντονων παρεμβολών, ειδικά σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Είναι πλέον πολύ πιθανό, λόγω των εκλογών και των χαμηλών ποσοστών του Ερντογάν, να δούμε σε λίγο καιρό το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο στο Αιγαίο, αλλά Νότια της Κρήτης, σε επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου κατά της χώρας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.