Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στις 7:30 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Αθήνα: Ο Δένδιας μίλησε με τον Κοέν

Με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν επικοινώνησε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της επικοινωνίας βρέθηκαν οι...





Με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν επικοινώνησε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στο επίκεντρο της επικοινωνίας βρέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός, το status quo των Ιερών Προσκυνημάτων Ιεροσολύμων, καθώς και τα θλιβερά επεισόδια κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα, όπως επισημαίνεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Κατά την επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών επισήμανε ότι η Ελλάδα καταδικάζει σθεναρά κάθε πράξη αντισημιτισμού, όπου κι αν συμβαίνει.Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα τo Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Ο υφυπουργός Εξωτερικών θα παραλάβει το Άγιο Φως από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει, επίσης, συνάντηση.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περί ώρα 19:30 το Μεγάλο Σάββατο και, εν συνεχεία, θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την AEGEAN AIRLINES, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα με ειδική πτήση της AEGEAN και εν συνεχεία με προγραμματισμένες, αλλά και έκτακτες ειδικές πτήσεις θα μεταφερθεί σε ολόκληρη τη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.