Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: «Ερωτευμένος στρατηγός του αμερικανικού στρατού» απέσπασε από 58χρονη 74.500 ευρώ

     Θύμα απάτης έπεσε μια 58χρονη γυναίκα στην Πάτρα, από άγνωστο που της παρίστανε τον «ερωτευμένο στρατηγό του αμερικανικού στρατού» και...

    



Θύμα απάτης έπεσε μια 58χρονη γυναίκα στην Πάτρα, από άγνωστο που της παρίστανε τον «ερωτευμένο στρατηγό του αμερικανικού στρατού» και κατάφερε να της αποσπάσει το ποσό των 74.500 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το tempo24, όλα ξεκίνησαν το 2022 όταν η 58χρονη άρχισε να συνομιλεί στο facebook με άνδρα, ο οποίος της παρουσιάστηκε ως στρατηγός του αμερικανικού στρατού, με ειδική αποστολή στην Υεμένη.



Οι συνομιλίες συνεχίζονταν με τον στρατηγό να πείθει τη γυναίκα πως ενδιαφερόταν για να αναπτύξουν περαιτέρω τη σχέση τους. Παράλληλα, της ζήτησε χρήματα προκειμένου η κόρη του να προχωρούσε σε ένα σοβαρό χειρουργείο, καθώς ο ίδιος είχε εκείνο το διάστημα οικονομικές δυσκολίες.

Η 58χρονη έστειλε χρήματα και λίγο διάστημα αργότερα ο «στρατηγός» της δήλωσε πως ετοιμάζεται να λάβει τη σύνταξή του και να έλθει στην Ελλάδα για να ζήσουν μαζί. Ωστόσο, ζήτησε και πάλι χρήματα για να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

Όταν του ξαναέστειλε χρήματα, ο «στρατηγός» όμως εξαφανίστηκε. Το χρονικό διάστημα από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και τις 8 Μαρτίου 2023, ο απατεώνας κατάφερε να της αποσπάσει 74.500 ευρώ.

Από τις 15 Μαρτίου, ο άγνωστος … εξαφανίστηκε από το facebook. Όταν η γυναίκα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απάτης, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.