Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 42χρονος οδηγός σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα

   Ακαριαίος ο θάνατος του 42χρονου οδηγού στη Χαλκιδική. Σκληρές εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο από Νέα Μουδανιά για Κασσάνδρ...

  



Ακαριαίος ο θάνατος του 42χρονου οδηγού στη Χαλκιδική. Σκληρές εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο από Νέα Μουδανιά για Κασσάνδρα…



Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα σκόρπισε θλίψη στην Χαλκιδική. Ο 42χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το όχημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ένας 42χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας ελληνικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα λίγο μετά το δεύτερο χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Κασσάνδρας στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.