Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπόρις Κλέιμαν: Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο τερματοφύλακας του Βόλου.

Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο ...





Ελεύθερος με εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Μπόρις Κλέιμαν, πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Κλέιμαν φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη αναφέροντας πως είναι αθώος και πως ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα του βιασμού ή κάποια άλλη πράξη βίας.

Εξυπακούεται πως οι κατηγορίες εναντίον του παραμένουν και η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί, έως ότου οι αρχές αποφασίσουν αν θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες ή αν θα παραπεμθεί σε δίκη.

Καταβεβλημένος αλλά χαρούμενος για την απόφαση των Αρχών να τον αφήσουν ελεύθερο, ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου αναχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος συνοδευόμενος από δικηγόρους και φίλους από το Ισραήλ που ήρθαν στην Ελλάδα να του συμπαρασταθούν. Χωρίς καμία διάθεση για δηλώσεις, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε

Το αδίκημα για το οποίο ο κατηγορούμενος απολογήθηκε, έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας σε μπαρ στο Κολωνάκι. Η 17χρονη βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μπαρ με συμμαθητές της και όλοι μαζί είχαν έρθει στη χώρα μας για σχολική εκδρομή.

Ωστόσο, η μαθήτρια κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίησή της παρά το γεγονός ότι, όπως φέρεται η ίδια να κατέθεσε, του έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγιση του.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφθασε η Αστυνομία. Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Εν συνεχεία, η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κλέιμαν για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος ο κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή Παναγιώτης Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως θα αποδειχθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης ότι η μαθήτρια ψεύδεται.

Μάρτυρες

Πριν την έναρξη της απολογία του ποδοσφαιριστή ως μάρτυρες κατέθεσαν στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής του Βόλου, Ροντρίγκο Εσκοβάλ αλλά και οι φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. Και οι δυο φέρονται να ήταν με τον κατηγορούμενο στο μπάρ στο Κολωνάκι τη Μ. Δευτέρα. Ενώπιον του ανακριτή κατέθεσαν σύμφωνα με πληροφορίες πως καμία πράξη βιασμού της ανήλικης δεν έλαβε χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.