Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Ξύπνησε ο 11χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος έπειτα από ατύχημα με ποδήλατο

   Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 11χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό ...

  



Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 11χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, στο Μεσολόγγι. Ο ανήλικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί.



Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι γιατροί που παρακολουθούν τον 11χρονο εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Στο πλευρό του αγοριού βρίσκονται διαρκώς οι γονείς του.

Χθες, αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή του στο χειρουργείο, με την επέμβαση να διαρκεί έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία, ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και οι συνεργάτες του.

Το παιδί τραυματίστηκε, όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μάντρα, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.