Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Άλλα 10 πρόσωπα αναγνώρισε η 12χρονη – Κατάθεση «φωτιά» από την ανήλικη

  Δέκα νέα πρόσωπα φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη από τα Σεπόλια σε νέα, συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μετά από αίτημά της, τη Μ...

 



Δέκα νέα πρόσωπα φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη από τα Σεπόλια σε νέα, συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε μετά από αίτημά της, τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η νέα αυτή κατάθεσή της, είναι ικανή να πυροδοτήσει εξελίξεις με άσκηση νέων ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που αναγνώρισε και νέο γύρο συλλήψεων. Οι συλλήψεις για την υπόθεση μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 20.

Οι δικηγόροι του κοριτσιού, είχαν αιτηθεί νέα συμπληρωματική κατάθεση, αίτημα που αρχικά είχε απορριφθεί. Αφού εκφράστηκε η διάθεση από την πλευρά του θύματος για τη νέα κατάθεση, ήρθε και η απόπειρα τρομοκράτησής της με την επίθεση που δέχτηκε μέσα στο σπίτι που φιλοξενείται.

Τότε η οικογένεια του θύματος και οι συνήγοροί της είχαν αφήσει αιχμές κατά της Αστυνομίας. Η δικηγόρος της 12χρονης, μάλιστα, ανέφερε ξεκάθαρα ότι πιστεύει πως η ανήλικη δέχθηκε επίθεση μετά την υποβολή αιτήματος για νέα κατάθεση, όπου αναμένεται να αποκαλύψει έξι με επτά νέα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Η τελευταία επίθεση έγινε αφού έγινε γνωστό, το είχα πει εγώ κάπου δεν θυμάμαι που, ότι το παιδί ζητάει απεγνωσμένα να καταθέσει για να αναφέρει κάποια νέα ονόματα που θυμάται. Το παιδί αυτό, εκτός από θύμα, είναι και μάρτυρας σε μια φοβερή υπόθεση που είναι πρωτοφανής στα χρονικά για την Ελλάδα. Είναι μια υπόθεση μαστροπείας ενός 11χρονου παιδιού, από τόσους πολλούς άνδρες, και το παιδί αυτό έχει αφεθεί στο έλεός του. Αυτό ξέρω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η κ. Ταραχοπούλου αναφέρθηκε στο θέμα της ψυχολογικής υποστήριξης του παιδιού, λέγοντας: «Η υποστήριξη είναι αυτή που υπάρχει από ένα σημείο και έπειτα. Μια φορά την εβδομάδα σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από εκεί που μένει, με τα έξοδα να είναι της οικογένειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.