Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουδάν: Απεγκλωβίστηκαν άλλοι 10 Έλληνες – Είναι καλά στην υγεία του και βρίσκονται στο Τζιμπουτί

  Άλλοι 10 Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το Σουδάν, ενώ, όπως ενημέρωσε σήμερα (24.04.2023) ο υπου...

 



Άλλοι 10 Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια από το Σουδάν, ενώ, όπως ενημέρωσε σήμερα (24.04.2023) ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ειδικότερα, ο Νίκος Δένδιας αναφέρει σε ανάρτησή του ότι οι συγκεκριμένοι Έλληνες απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν με τη βοήθεια της Ιταλίας και βρίσκονται ήδη στο Τζιμπουτί.

Πολλές χώρες ξεκίνησαν την επιχείρηση επαναπατρισμού των πολιτών τους από το Χαρτούμ, όπου μαίνονται εδώ και μία εβδομάδα οι συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και της παραστρατιωτικής οργάνωσης Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης.

Λόγω των μαχών, χιλιάδες ξένοι, μεταξύ των οποίων διπλωμάτες και εργαζόμενοι σε υπηρεσίες αρωγής, αποκλείστηκαν στο Χαρτούμ και άλλες περιοχές.

«Απεγκλωβίστηκαν επιπλέον 10 Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους από το Σουδάν, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο Τζιμπουτί, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της Ιταλίας. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Δένδιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.