Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tέμπη: «Μας είπαν να είμαστε έτοιμοι για όλα» λέει η γιαγιά του 20χρονου που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του μοναδικού επιζώντος από το 1ο βαγόνι του μοιραίου «Intercity 62» στα Τέμπη, του 20χρονου Γεράσιμου - Ιάσον...





Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του μοναδικού επιζώντος από το 1ο βαγόνι του μοιραίου «Intercity 62» στα Τέμπη, του 20χρονου Γεράσιμου - Ιάσονα Γεωργιάδη φοιτητή του ΑΠΘ, ο οποίος εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στο κεφάλι και δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας από την 1η Μαρτίου.

Η γιαγιά του Γεράσιμου μιλώντας στο Star έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση υγείας του εγγονού της, λέγοντας πως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και, παρότι αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για ενθαρρυντικές ενδείξεις και ότι θα μπορούσε να αποσωληνωθεί, τελικά κάτι τέτοιο είναι αρκετά μακριά από την πραγματικότητα.

«Τα ίδια είναι το παιδί… Στείλαμε στο Βοστώνη τις εξετάσεις του και στην πρώτη αξονική μας είπαν ότι είναι νεκρό, στη δεύτερη μας είπαν πως ελαφρώς κάτι δείχνει, καλύτερο θα είναι άλλη αξονική. Τώρα θα στείλω τις εξετάσεις και σε άλλο πανεπιστήμιο για να δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε. Είναι βαριά το παιδί μας», είπε αρχικά η γιαγιά του νεαρού.

Επιπλέον, αποκάλυψε και λίγα πράγματα για τη ζωή του εγγονού της αναφέροντας πως «ήταν αριστούχος, έβγαλε το μουσικό σχολείο, μάθαινε φτωχά παιδάκια όργανα που δεν είχαν λεφτά. Ένα αγγελούδι, γελαστό, ζεστό… Εμείς πιστεύουμε στον Χριστό, όλη η οικογένεια και ο γιος μου που ήταν ιπτάμενος εκπαιδευτής στα F-16 και έχει δει θαύματα την ώρα που σκοτώνονταν με τα αεροπλάνα μπροστά του».

Και συμπλήρωσε: «Μας είπαν ότι το παιδί δεν είναι καλά, μας είπαν να είμαστε έτοιμοι για όλα. Όλη η Ελλάδα και τα μοναστήρια προσεύχονται. Τον γιο μου τον ξέρουν όλα τα μοναστήρια».

Ο νεαρός φοιτητής ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη, από το οποίο δεν γλίτωσε κανένας επιβάτης και ήταν ο μόνος ο οποίος σώθηκε σαν από θαύμα.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία. Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς και οι συγγενείς του. Κοντά τους βρίσκεται και όλη η κοινωνία του Βόλου, η οποία προσεύχεται για το παιδί.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.