Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα τουρκική επίθεση στις ΗΠΑ! «Κούρδισσα τρομοκρατισσα του PKK ενημέρωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ»

Με τίτλο «Η τρομοκράτισσα του PKK που ενημέρωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ είναι επίσης η δολοφόνος 23 μαρτύρων» δημοσιεύετα...





Με τίτλο «Η τρομοκράτισσα του PKK που ενημέρωσε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ είναι επίσης η δολοφόνος 23 μαρτύρων» δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της αντιπολιτευόμενης εθνικιστικής εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας Sözcü, απαράδεκτο ρεπορτάζ Özgür Cebe.

Η απόφαση των Αμερικάνων να μείνουν στρατιωτικά δίπλα στους Κούρδους έχει εξοργίσει την Άγκυρα. Αλλά αυτό είναι το μίνιμουμ... Γιατί κλατά βάθος οι τούρκοι πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι κινούνται και υποστηρίζουν υπόγεια την δημιουργία Κουρδικού Κράτους στην περιοχή κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει στον διαμελισμό της τουρκίας. 

Γι αυτό ουρλιάζουν όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αλλά των Αμερικανών το αυτί δεν ιδρώνει και συνεχίζουν να εκπαιδεύουν κα να εξοπλίζουν τους Κούρδους, που αν δεν υπήρχαν τότε και το Ισλαμικό Κράτος θα είχε επικρατήσει στην ευρύτερη περιοχή. 

Μεταξύ άλλων, διατυπώνει τους κάτωθι άθλιους ισχυρισμούς:

Αποκαλύφθηκε ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley, ο οποίος συναντήθηκε με τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις, τη ραχοκοκαλιά των οποίων αποτελούν οι “τρομοκράτες” του PKK-YPG, έλαβε ενημέρωση από την Sabah Dali, υπεύθυνη για αιματηρές επιθέσεις του PKK στα περίχωρα του Diyarbakır, με την κωδική ονομασία Dilbirin.

Η “τρομοκράτισσα” Sabah Dali είναι η δράστης αιματηρών επιθέσεων στα περίχωρα του Diyarbakır στις οποίες 23 στρατιώτες έπεσαν νεκροί μάρτυρες.

Καθώς η επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milley, ο οποίος συναντήθηκε με υψηλόβαθμους “τρομοκράτες” των SDF και έλαβε πληροφορίες για το στρατόπεδο al-Hol στη Συρία, όπου κρατούνται όμηροι [sic] οικογένειες τρομοκρατών του ISIS, προκάλεσε τη διπλωματική αντίδραση της Τουρκίας.

Προέκυψε ότι μεταξύ των ατόμων με τα οποία συναντήθηκε με θέμα την πρόσφατη κατάσταση του στρατοπέδου ήταν και η Sabah Dali, Σύρια υπήκοος που είναι υπεύθυνη για το στρατόπεδο al-Hol της “τρομοκρατικής” οργάνωσης.

Η “τρομοκράτης” Dali είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με υψηλόβαθμους στρατηγούς της Κεντρικής Διοίκησης των δυνάμεων των ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το στρατόπεδο al-Hol πριν από πέντε μήνες και είχε δηλώσει ότι είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν.

Αποκαλύφθηκε ότι η Sabah Dali, ένα από τα ανώτερα στελέχη των SDF, ήταν υπεύθυνη του ορεινού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK για 20 χρόνια.

Η “τρομοκράτισσα”, η οποία αναγνωρίστηκε ως η δράστης 8 ξεχωριστών επιθέσεων στις αγροτικές περιοχές των περιοχών Kulp, Lice και Dicle του Diyarbakır μεταξύ 2005 και 2013 με το κωδικό όνομα Dilbirin και η οποία είναι ένα από τα ονόματα επικεφαλής της λεγόμενης μονάδας αντι-ISIS των SDF, έχει ένταλμα σύλληψης για τις ενέργειες στις οποίες συμμετείχε, βάσει των ταυτοποιήσεων και των δηλώσεων “τρομοκρατών” του PKK που συνελήφθησαν τραυματισμένοι ή παραδόθηκαν.


ΠΗΓΗ: Sözcü, ρεπορτάζ Özgür Cebe


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.