Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS

  Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας Indirect Fire Protection Capability (IFPC) Increment 2 που συγκρίνεται με Iron Dome και NA...

 



Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας Indirect Fire Protection Capability (IFPC) Increment 2 που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS.

Ο αμερικανικός στρατός αναμένεται να έχει σύντομα στις υπηρεσίες του ένα νέο σύστημα αεράμυνας σχεδιασμένο κατά πυραύλων κρουζ, drones και μικρών στόχων που συχνά είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν.

Το σύστημα Indirect Fire Protection Capability (IFPC) Increment 2, μπορεί να συγκριθεί με τα Iron Dome και NASAMS και κατασκευάζεται από τον όμιλο Leidos Dynetics στην Αλαμπάμα.

Η Διευθύντρια Προγράμματος της Leidos, Ελίζαμπεθ Ρόμπερτσον, ανέφερε ότι η ανάγκη για μια αποτελεσματική πολυεπίπεδη άμυνα τόσο για στρατιωτικούς όσο και για πολιτικούς πόρους είναι εμφανής τώρα στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον Σκοτ Μπόρτσερς, επικεφαλής μηχανικό της εταιρείας στο πρόγραμμα, ο αμερικανικός στρατός «σχεδιάζει να αναπτύξει τέσσερις εκτοξευτές Enduring Shield ανά διμοιρία» για τη δημιουργία προστατευόμενων περιοχών 360 μοιρών.

«Το Enduring Shield είναι ένα φορητό σύστημα χαμηλού κόστους που μπορεί να εμπλέξει πολλούς στόχους ταυτόχρονα σε επίπεδο διμοιρίας», είπε.

«Είναι απλό στη λειτουργία του, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλόντων που δεν διαθέτουν GPS, αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εταιρείας. .geostratigika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.