Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H τουρκική sozcu ξανάρχισε... «Η Ψέριμος είναι δική μας... Οι Έλληνες βάζουν στρατό στα νησιά και μας απειλούν»

  Η τουρκική Sozcu επανεκινεί τον χορό των τουρκικών διεκδικήσεων με ενα προκλητικό ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό της δίκτυο που δεν αφήνει πριθώρ...

 

Η τουρκική Sozcu επανεκινεί τον χορό των τουρκικών διεκδικήσεων με ενα προκλητικό ρεπορτάζ στο τηλεοπτικό της δίκτυο που δεν αφήνει πριθώρειο σε κανέναν να πιστε΄ψει ότι κάτι άλλαξε στην τουρκία ή πως θα αρχίσουν να μας βλέπουν με άλλο μάτι μετά την βοήθεια -που καλά κάναμε και στείλαμε- μετά τους σεισμούς. 

Στο ρεπορτάζ διανθισμένο από φωτογραφίες που έχουν παρθεί από ανοιχτές πηγές η Sozcu μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Την ώρα που η Ελλάδα παίζει πάντα σαν κακομαθημένο παιδί (της Δύσης) η τουρκία με τον όγκο της και την ιστορία της κάνει υπομονή, αλλά ενίοτε σφίγγει τα δόντια της και πότε πότε χτυπά ελαφρά το χέρι της στο τραπέζι. 

Αφού λοιπόν είμαστε φίλοι ας μιλήσουμε για το θέμα... Γιατί να υπάρχουν αυτά τα όπλα και αυτά του τυφέκια σε αυτά τα νησιά...

Όπως η Νήσος Ψέριμος... Τα λευκά σπίτια που βλέπετε βρίσκονται απέναντι από το Τοτρκουτρέϊς της Αλικαρνασσού. 

Σε νησί του οποίου η κυριαρχία δεν έχει αποδοθεί με συνθήκες στην Ελλάδα και το οποίο νομικά ανήκει σε εμάς, ζωγράφισαν σημαία διαστάσεων 8 χ 20 μέτρα. Στο πάνω μέρος της η κάνη ενός πυροβόλου είναι στραμμένη προς την Αλικαρνασσό. 

Ο Ελληνκός Στατός σταδιακά αποβιβάζει στρατό σε νησιά που είναι δίπλα στην τουρκία, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν σε εμάς...»

Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ότι οι τούρκοι θα επανέλθουν σύντομα στην προτέρα των σεισμών κατάσταση και δεν μας διέψευσαν. Και κάθε μέρα θα ανεβάζουν τους τόνους όλο και περισσότερο μέχρι να βρεθούμε ξανά στο γνωστό σημείο συναγερμού των περασμένων μηνών, γιατί η τουρκία δεν αλλάζει, δεν τροποποιεί τα σχέδια της και δεν έχει σκοπό να απεμπολήσει τις διεκδικήσεις της έναντι των υδάτων, του αέρα και της ξηράς μας. 

Αυτά τα λίγα για τους αφελείς που πίστεψαν στην διπλωματία των σεισμών ή για τους εγκάθετους που την προώθησαν...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.