Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντοπίστηκαν φιάλες υγραερίου στα συντρίμμια του Intercity στα Τέμπη! Εξετάζεται ο ρόλος τους στην ισχυρή έκρηξη

   Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις ερευνητικές ομάδες της Πυροσβεστικής, η έκρηξη που σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμ...

  



Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις ερευνητικές ομάδες της Πυροσβεστικής, η έκρηξη που σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν τα δύο τρένα στα Τέμπη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε χθες, διακρίνεται μία έντονη λάμψη τη μοιραία στιγμή της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών και στη συνέχεια ακολούθησε η έκρηξη, με τα πρώτα βαγόνια του επιβατικού να φλέγονται.




Νωρίτερα σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δήλωσε πως διεξάγεται έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην έκρηξη, καθώς αυτή δεν εξηγείται μόνο από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών ή από ανάφλεξη καυσίμων.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Mega αποκάλυψε, επικαλούμενο πηγές της Πυροσβεστικής, πως εντοπίστηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου στο σημείο του δυστυχήματος. Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπήρχαν κι άλλες φιάλες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν πιθανώς στο εστιατόριο του τρένου και έπαιξαν ρόλο στην ισχυρή έκρηξη μετά τη σύγκρουση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.