Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομα λαθρομετανάστες

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών πέρασαν αστυνομικοί το...






Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για δύο ημεδαπούς 23 και 44 ετών και δύο αλλοδαπούς 23 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κατά περίπτωση δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, εγκληματική οργάνωση, απείθεια, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και για οδήγηση άνευ ικανότητας οδηγού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Μαρτίου, στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας αστυνομικοί εντόπισαν επιβατηγό όχημα ιδιωτικής χρήσης, με οδηγό και συνοδηγό τους δύο ημεδαπούς, ενώ προχωρώντας σε έλεγχο βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ακολούθως, στην περιοχή του Δενδροποτάμου συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί συνεργοί τους, οι οποίοι ανέμεναν, προκειμένου να παραλάβουν τους διακινούμενους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.