Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπάρχει ΜΟΝΟ μια ιδεολογία! Η ΕΛΛΑΔΑ! Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ας ασχοληθεί με το πλέξιμο όπως η Ρωσίδα κατάσκοπος...

  Ο Υπερδεξιός πρόεδρος της Ουγγαρίας Ορμπάν, αγκαλίτσες και φιλιά με Ερντογάν και Τατάρ στην Άγκυρα σε σύσκεψη των... τουρκικών χωρών! Ο Ο...

 



Ο Υπερδεξιός πρόεδρος της Ουγγαρίας Ορμπάν, αγκαλίτσες και φιλιά με Ερντογάν και Τατάρ στην Άγκυρα σε σύσκεψη των... τουρκικών χωρών!

Ο Ορμπάν αναγνωρίζει εμέσως το ψευδοκράτος, αλλά με δικαιώνει όταν φωνάζω διαρκώς πως το Εθνικό συμφέρον δεν έχει να κάνει με ιδεολογίες και "ομοϊδεάτες" του εξωτερικού.

Το Εθνικό Συμφέρον για κάθε περίπτωση είναι μοναδικό και συγκεκριμένο και όχι φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό, δεξιό ή αριστερό, ειδικά οσον αφορά σχέσεις και υποτέλειες σε διεθνές επίπεδο μόνο και μόνο επειδή υπάρχει κοινή πολιτική αντίληψη ή καταγωγή.

Δεν είναι συναγωνιστής μας ο γκρίζος λύκος γιατί είναι τούρκος εθνισκιστής. Δεν είναι συμμαχητής μας ο Πανσλαβιστής Ρώσος γιατί θέλει τα θερμά νερά του Αιγαίου. Δεν είναι φίλος μας ο τουρκόφιλος Αμερικανός Ρεπουμπλικάνος, αλλά είναι συμμαχητής ο αριστερός Κούρδος αντάρτης, ο Δημοκρατικός Μενέντες, κλπ κλπ...

Δυστυχώς κάποιοι αρνούνται να το κατανοήσουν και σέρνονται πισω από δυνάμεις που όχι μόνο είναι εχθρικές από καταβολής ύπαρξης τους με το Έθνος μας και κάθε κρατικό μηχανισμό που το Έθνος μας έχει δημιουργήσει τις τελευταίες δυο χιλιετίες, αλλά και στο σημερινό γεωπολιτικό σκηνικό τα συμφέροντα και οι συμμαχίες αυτών των δυνάμεων είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τα Ελληνικά συμφέροντα.

Οποιοσδήποτε τα γνωρίζει αυτά, αλλά συστρατεύεται με αυτές τις δυνάμεις, πατάει γερά με το ενάμιση πόδι το κατώφλι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ έναντι της Πατρίδας και του Έθνους. Οποιοσδήποτε δε, δεν τα αναγνωρίζει ως πραγματικότητα, ας ασχοληθεί με το πλέξιμο όπως η Ρωσίδα κατάσκοπος κι ας αφήσει την Πατρίδα μας, και τους Πατριώτες ήσυχους.

Σε κάθε περίποτωση έχω "απασφαλίσει" και θα το διαπιστώσουν σύντομα όλοι όσοι δεν έλαβαν υπόψιν τις προειδοποιήσεις που απευθύνω εντόνως εδώ και καιρό και έχουν ήδη συμμαχήσει με τον διάολο για να εκπληρώσουν τις προσωπικές πολιτικές ματαιοδοξίες.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο "Στόχος" θα στεναχωρήσει κόσμο ξεβρακώνοντας ινδάλματα. Αλλά πάνω από την Πατρίδα δεν είναι κανείς. Ούτε κόμματα, ούτε ιδεολογίες, ούτε πρόσωπα...

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.