Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστυνομικός δέθηκε με χειροπέδες στο τιμόνι, βούτηξε στον Θερμαϊκό και πνίγηκε - Ιερέας προσπάθησε να τον αποτρέψει

   Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο λιμανάκι του Θερμαϊκού, πίσω ακριβ...

  



Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο λιμανάκι του Θερμαϊκού, πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο, και έπεσε με το όχημα στη θάλασσα, βάζοντας τέλος στη ζωή του!



Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο αυτόχειρας είναι αστυνομικός περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να ενημέρωσε τους περαστικούς, ανάμεσά τους και έναν Ιερέα, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει!

Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν μάταια να τον μεταπείσουν, ενώ ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Όταν ο ιερέας και οι υπόλοιποι περαστικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν το αυτοκίνητό του εκείνος από τη θέση του οδηγού, έβαλε χειροπέδες, δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, πάτησε γκάζι και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.