Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θλιβερές Αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Τέμπη: Διόρθωσαν με μπλάνκο τις ώρες στο βιβλίο παραλαβής

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών και τη σύγκρουση των δύο τρένων που βύθισαν στο πένθος τη...





Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία των Τεμπών και τη σύγκρουση των δύο τρένων που βύθισαν στο πένθος την Ελλάδα. Την ώρα που ασκήθηκαν τρεις νέες ποινικές διώξεις για το δυστύχημα αποκαλύφθηκε ότι κάποιος φέρεται να διόρθωσε με μπλάνκο τις ώρες στο βιβλίο παραλαβής όπου και φαίνεται ποιοι δούλευαν το μοιραίο βράδυ.



Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου που προβάλλεται από τον Alpha η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού ανέφερε: «Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αναφορικά με τις βάρδιες που υπάρχει μέσα στην απολογία του κατηγορούμενου σταθμάρχη. Σε ένα σημείο της απολογίας του λέει πως όταν τελειώνει ένας σταθμάρχης την βάρδιά του, είναι υποχρεωμένος να υπογράψει την ώρα που τελειώνει και να παραδώσει το βιβλίο αυτό που έχουν στον επόμενο σταθμάρχη που αναλαμβάνει τη βάρδια. Ο ίδιος έχει πει απολογούμενος ότι η ώρα παράδοσης και παραλαβής έχει σβηστεί με μπλάνκο».

«Μένει, λοιπόν, να εξεταστεί ποιος είναι εκείνος που πήρε το μπλάνκο και γιατί διόρθωσε την ώρα παράδοσης και παραλαβής. Έγινε όντως κάποιο λάθος ή σκοπίμως για να αποκρύψουν κάποιοι κάποια στοιχεία άλλαξαν αυτή την πολύ κρίσιμη ώρα;» διερωτήθηκε η δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.