Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν θυμάμαι...» λέει ο δικηγόρος που έγραψε τη Ρωσίδα πρακτόρισσα στο δημοτολόγιο του Αλιβερίου!

    Στην κατάσκοπο της Ρωσίας, που βρισκόταν στη χώρα μας από το 2018 και ήταν γνωστή ως «Μαρία Τσάλλα», και την γνωριμία τους, αναφέρθηκε ...

   



Στην κατάσκοπο της Ρωσίας, που βρισκόταν στη χώρα μας από το 2018 και ήταν γνωστή ως «Μαρία Τσάλλα», και την γνωριμία τους, αναφέρθηκε ο δικηγόρος που την βοήθησε να γραφτεί στο δημοτολόγιο του Αλιβερίου, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (18.03.2023) στην εκπομπή «Δεκατιανοί».



Η Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, η κατάσκοπος της Ρωσίας που ήταν γνωστή στην χώρα μας ως «Μαρία Τσάλλα», ήρθε σε επαφή με δύο δικηγόρους στο Αλιβέρι. Κάποιος νομικός της περιοχής, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, θα έπρεπε να βεβαιώσει είτε ότι την φιλοξενεί, είτε ότι την γνωρίζει. Τελικά, στις 21 Δεκέμβριου του 2018 η «Μαρία Τσάλλα» καταφέρνει και γίνεται δημότης Αλιβερίου.

«Δεν θυμόμουν τίποτα για αυτή την υπόθεση, η γυναίκα δεν ήταν πελάτισσά μου. Είχε χαρτιά, απλά ήθελε να αλλάξει τόπο κατοικίας στο ληξιαρχείο στο Αλιβέρι και να γραφτεί στο δημοτολόγιο» δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο δικηγόρος Αλιβερίου που βοήθησε την «Μαρία Τσάλλα» ή αλλιώς της Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, να γραφτεί το 2018 στο δημοτολόγιο.

«Η ληξίαρχος ζητούσε αποδείξεις ότι η γυναίκα είναι κάτοικος του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, πχ ένα μισθωτήριο σπιτιού ή κάποιος λογαριασμός που να αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις πώς ακριβώς γνώρισε την «Μαρία Τσάλλα», πώς την βοήθησε να βγάλει τα χαρτιά της ούτε εάν την φιλοξένησε στο σπίτι του, όπως έχει γίνει γνωστό. «Προσπαθώ να θυμηθώ, ίσως με πήρε τηλέφωνο κάποιος δικηγόρος από Αθήνα να εξυπηρετήσω πελάτη του, όπως γίνεται συνήθως εδώ στην επαρχία… δεν θυμάμαι να την φιλοξένησα ούτε να την δήλωσα ως φιλοξενούμενή μου…» είπε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν, ούτε τον έχουν καλέσει κανείς από τις αρμόδιες αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.