Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ρωσόφιλος πρόεδρος της Ουγγαρίας αναγνωρίζει το ψευδοκράτος! Ο Ορμπάν συμμετέχει στην Άγκυρα σε... συνέδριο τουρκικών χωρών...!!!

   Η Ουγγαρία είναι μέλος της ΕΕ από το 2004, αλλά ο Βίκτορ Ορμπάν εκτός από Ρωσόφιλος είναι και τουρκόφιλος για να μην πούμε παντουρκικής σ...

  


Η Ουγγαρία είναι μέλος της ΕΕ από το 2004, αλλά ο Βίκτορ Ορμπάν εκτός από Ρωσόφιλος είναι και τουρκόφιλος για να μην πούμε παντουρκικής συνείδησης. Άλλωστε 

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ως δήθεν “πρόεδρος” της παράνομης “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”, που αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία, βρέθηκε στην Άγκυρα όπου συμμετέχει σε σύνοδο κορυφής του Ταγίπ Ερντογάν για τον Οργανισμό Τουρκικών Κρατών.

Ανάμεσα στους ηγέτες που συμμετέχουν είναι και ο Βίκτορ Ορμπάν, πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Πρώτος από αριστερά ο Ορμπών, τελευταίος δεξιά ο Τατάρ!


Η τουρκική ανακοίνωση αναφέρει:

Η Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των Αρχηγών Κρατών του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών (OTS), με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συγκλήθηκε στην Άγκυρα με θέμα «Διαχείριση καταστροφών-έκτακτης ανάγκης και ανθρωπιστική βοήθεια», αναφέρει ανακοίνωση της Τουρκικής Προεδρίας.

Σε αυτήν συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος Ilham Aliyev του Αζερμπαϊτζάν, ο Πρόεδρος Kassym-Jomart K. Tokayev του Καζακστάν, ο Πρόεδρος Sadyr Japarov του Κιργιστάν, ο Πρόεδρος OTS και Πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν Shavkat Mirziyoyev, ο “Πρόεδρος” όπως χαρακτηρίζει τον κατοχικό ηγέτη, Ersin Tatar της παράνομης “Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” (“ΤΔΒΚ”) που εκπροσωπεί τα κράτη παρατηρητές, ο Πρωθυπουργός Viktor Orbán της Ουγγαρίας και ο Πρόεδρος Gurbanguly Berdimuhamedov του Λαϊκού Συμβουλίου της Εθνοσυνέλευσης του Τουρκμενιστάν.

Πριν την συνάντηση των "τουρκικών κρατών" ο Ορμπάν με τον Ερντογάν!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.