Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νάτα μας... «Οι Αμερικάνοι μας αποκόπτουν στην Δυτική Θράκη, εκεί που θα μπορούσαμε να κάνουμε χερσαία επιχείρηση»...!!!

 Καιρός ήταν να αρχίσουν και πάλι τις αποκαλύψεις οι τούρκοι για τις επιδιώξεις τους αφού το μετασεισμικό κλίμα πέρασε και αισθάνονται πάλι ...



 Καιρός ήταν να αρχίσουν και πάλι τις αποκαλύψεις οι τούρκοι για τις επιδιώξεις τους αφού το μετασεισμικό κλίμα πέρασε και αισθάνονται πάλι κάπως... Ξεκίνησαν κι εκείνες οι γνωστές εκπομπές που χύνουν μίσος για τους Αμερικάνους και την Ελλάδα και όχι σε τίποτα περιθωριακά κανάλια αλλά σε δίκτυα παντουρκικής εμβέλειας!

Η μεταφορά λοιπόν των Αμερικανικών όπλων στην Αλεξανδρούπολη γίνεται όχι για την Ρωσία, αλλά για να αποκοπεί η τουρκία εκεί που μπορεί να κάνει χερσαίες επιχειρήσεις. Βέβαια μπορούμε κάνουμε χερσαίες ερπιχειρήσεις και στα νησιά λέει ο αναλυτής χωρίς αναστολές... Τόσο ξεκάθαρα και θρασύτατα ομολογούν δημόσια οι τούρκοι τις διαθέσεις τους. 

Ας δούνε αυτό το βίντεο (από τα tourkikanea) όσοι επαναπαύτηκαν, όσοι πίστεψαν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην τουρκία και κυρίως αυτοί που σπεύσουν να ασπαστούν ψευδή δόγματα επαναπροσέγγισης και φιλιάς με την τουρκία που φίλη δεν πιάνεται και θα το ξανααποδεικνύει καθημερινά από εδώ και πέρα....




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.