Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπογραφή συμφωνιών Αιγύπτου- Ελλάδας για την κατασκευή όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού

Οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν προσανατολιστεί να εισέλθουν δυναμικά στον κόσμο της στρατιωτικής εκβιομηχάνισης υπογράφοντας πολλές ...





Οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν προσανατολιστεί να εισέλθουν δυναμικά στον κόσμο της στρατιωτικής εκβιομηχάνισης υπογράφοντας πολλές συμφωνίες με διαφορετικές χώρες για την κατασκευή βαρέων πυρομαχικών και στρατιωτικού εξοπλισμού, γράφει αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Στρατιωτικής Παραγωγής της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ ελ ντιν Μουστάφα, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ελληνικής εταιρείας «Hellenic Instruments», Ερμή Κουτσό, για να συζητήσουν την παραγωγή σφαιρών βαρέων πυρομαχικών και διαφόρων στρατιωτικών. εξοπλισμός.

Ο υπουργός τόνισε ότι στόχος είναι η κάλυψη των απαιτήσεων των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας σε πυρομαχικά, όπλα και εξοπλισμό, εκτός από την εκμετάλλευση της πλεονάζουσας παραγωγικής ικανότητας για την κατασκευή διαφόρων πολιτικών προϊόντων και τη συμμετοχή στην υλοποίηση εθνικών έργων και ανάπτυξης έργων στην Αίγυπτο.

Ο υπουργός κατέστησε επίσης σαφές ότι επιθυμεί να ενισχύσει τη συνεργασία με εταιρείες στρατιωτικής παραγωγής και διεθνείς εταιρείες σε διάφορους τομείς, για ανταλλαγή εμπειριών και από κοινού κατασκευή στρατιωτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή Ahram, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής εταιρείας εξέφρασε την ετοιμότητα της εταιρείας του να συνεργαστεί και να συμμετάσχει σε αυτά τα έργα.

Ο υπουργός εξήγησε ότι οι υψηλές δυνατότητες και τεχνογνωσία που διαθέτουν οι στρατιωτικές εταιρείες παραγωγής όπως η ελληνική εταιρεία, θα ανοίξουν το δρόμο για το άνοιγμα νέων οριζόντων για γόνιμη διμερή συνεργασία υπέρ του συμφέροντος και των δύο πλευρών, κατασκευάζοντας στρατιωτικά προϊόντα προς εξαγωγή στις γύρω χώρες.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης τη δυνατότητα συνεργασίας σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς τεχνολογίας και της κοινής κατασκευής σφαιρών βαρέων πυρομαχικών και της εμβάθυνσης της κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση σφαιρών.
--
The Hellenic Information Team


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.