Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Βάγια... Σύζυγος στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που πήγαινε στις ΗΠΑ να τον συναντήσει σκοτώθηκε στα Τέμπη

  Σε κλίμα οδύνης, με τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη να παραμένουν, κηδεύτηκε χθες στον Τύρναβο, η Βάγια Μπλέκα Καρακώσ...

 



Σε κλίμα οδύνης, με τα αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία στα Τέμπη να παραμένουν, κηδεύτηκε χθες στον Τύρναβο, η Βάγια Μπλέκα Καρακώστα, η οποία έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Τύρναβο για να πει το τελευταίο αντίο στη 42χρονη, που εργαζόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η 42χρονη είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο προκειμένου να πάει στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, από όπου θα έφευγε, για τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν ο σύζυγος της ως στρατιωτικός ακόλουθος και τα παιδιά τους.

H αδικοχαμένη μητέρα δυο παιδιών, μιας 19χρονης κόρης κι ενός 15χρονου γιού, είχε κλείσει εισιτήριο για το μοιραίο τρένο ώστε να πάρει από την Θεσσαλονίκη αεροπλάνο για τις ΗΠΑ. Όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι της Βάγιας, δούλευε σκληρά και μάζευε τα ρεπό για να επισκεφτεί την οικογένειά της.

Στεφάνια για τη Βάγια

Η νοσηλεύτρια Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, θα περνούσε τρεις βδομάδες στις ΗΠΑ με τα παιδιά και τον σύζυγο της, στρατιωτικό της Πολεμικής Αεροπορίας, που βρισκόταν εκεί μόνιμα το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών.

Οι γονείς της 42χρονης ήταν οι πρώτοι που πληροφορηθήκαν το τραγικό συμβάν. Αβάσταχτος ο πόνος για εκείνους, τον αδερφό της, τα παιδιά και τον σύζυγό της, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για την κηδεία της.

Τραγική ειρωνεία: Της πρότεινε ο αδερφός της να την πάει με το αυτοκίνητο

Τραγική ειρωνεία, ο αδερφός της, τής πρότεινε να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, με εκείνη να του απαντά: «Μία ώρα είναι, δεν χρειάζεται»

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αποχαιρέτησε την Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια. «Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

ΠΗΓΗ: https://www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.