Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σπαραχτικά τα μηνύματα φίλων του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας: «Ήσουν ένα παιδί που έτρεχε για όλους»

Με συγκινητικά μηνύματά τους στα social media αποχαιρετούν τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με το...





Με συγκινητικά μηνύματά τους στα social media αποχαιρετούν τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας 62, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη οι φίλοι του.

Το όνομα του μηχανοδηγού βρίσκεται στη λίστα των ατόμων που ήταν στο τρένο και αγνοούνται.

Δικοί του άνθρωποι οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό μιλούν με αυτόν με αγάπη τονίζοντας πως θα τον θυμούνται για πάντα.


«Κάθε φορά που γινόταν κάτι ήσουν εκεί»

Συμφοιτητής του επισημαίνει «να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά όπως έκανες πάντα. Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου και ο μηχανοδηγός της καρδιάς μας».



«Δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθεί μια φιλία μια διπλανή καρέκλα αρκεί, κάπως έτσι έγινε και με εμάς 12 χρόνια πριν στη σχολή ήρθες και με ρώτησες κάτι για μια εργασία (με πέρασες για καλό φοιτητή μου είπες χρόνια αργότερα και γελάσαμε μαζί) Αυτή η στιγμή ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί μια δυνατή φιλία που αργότερα έγινε αδερφική. Λίγο αργότερα προστέθηκε και ο Άγγελος στη παρέα και γρήγορα πήραμε το παρατσούκλι τρίο στούντζες ήταν το σήμα κατατεθέν μας. Από τότε γιίναμε ένα και ήμασταν σε όλα μαζί εκδρομές γιορτές, χαρές και λύπες όμως εγώ θα θυμάμαι μόνο τα καλά.

Ήσουν ένα παιδί που έτρεχε για όλους και κάθε φορά που γινόταν κάτι ήσουν εκεί ακόμα και στα δύσκολα που τύχαιναν μου χαμογελούσες και μου έλεγες θα το περάσουμε μαζί, εδώ είμαι εγώ για σένα και το εννοούσες με πράξεις. Αδερφέ μας βιάστηκες να φύγεις αφήνοντας πίσω οικογένεια, φίλους και ανθρώπους που σε αγαπουν πολύ και μια μεγάλη εκδρομή ανεκπλήρωτη όμως εσύ επέλεξες να τη κάνεις μόνος σου ρε μπαγασα. Καλό πέρασμα αδερφέ μου στον παράδεισο, καλή αντάμωση μέχρι το τρίο στούντζες να ενωθεί ξανά ,άλλωστε μου χρωστάς μια καλή εκδρομή μη το ξεχνάς» σημειώνει.




«Η σιωπή δεν είναι ποτέ άδεια, είναι πάντα γεμάτη από ανθρώπους που μας λείπουν» γράφει μία φίλη του δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες.


«Αδικία μεγάλη, καλό ταξίδι φίλε μου, καλό παράδεισο» επισημαίνει άλλος φίλος του.



«Καλό παράδεισο Δημήτρη» γράφει ακόμη ένας φίλος του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.