Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξαλλος ο Τατάρ για ενδεχόμενη συνάντηση Γκουτέρες με Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Έντονη ήταν η ενόχληση του ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, για το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλ...





Έντονη ήταν η ενόχληση του ηγέτη του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, για το ενδεχόμενο συνάντησης μεταξύ του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Χριστοδουλίδη και του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.



Έπειτα από τη συνάντηση που είχε στα κατεχόμενα με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, ο Τατάρ δήλωσε πως εάν προγραμματιστεί ένα τέτοιο ραντεβού στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, ο ίδιος θα πάρει το αεροπλάνο και θα πάει στην πρωτεύουσα του Βελγίου για να απαιτήσει να δει τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Σε δηλώσεις του ο τουρκοκυπριος ηγέτης, ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι δεν θα δεχθεί να είναι «ριγμένος» έναντι του Προέδρου της Κύπρου

Δήλωσε επίσης ενοχλημένος από τις επικείμενες συναντήσεις που θα έχει ο Νίκος Χριστοδουλίδης με ξένους ηγέτες και επικεφαλής θεσμών στις Βρυξέλλες, λέγοντας ότι αυτό είναι άδικο και ότι αποτελεί εμπόδιο στις προσπάθειες για επανέναρξη διαλόγου για λύση του Κυπριακού.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κύπρο, ο Ερσίν Τατάρ αρνήθηκε την πρόταση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τριμερή συνάντηση την οποία του μετέφερε η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.