Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΠΟ απαντά για την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μετά τον θόρυβο περί... αγκυλωτών σταυρών

    Απάντηση στους ισχυρισμούς ότι η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου περιέχει σχηματισμούς που παραπέμπουν σε αγκυλωτούς σταυρο...

   



Απάντηση στους ισχυρισμούς ότι η νέα εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου περιέχει σχηματισμούς που παραπέμπουν σε αγκυλωτούς σταυρούς έδωσε η ΕΠΟ.

Σε αυτή αναφέρεται:

«Σε σχέση με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τη νέα φανέλατης Εθνικής Ομάδας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζονται τα εξής:



Η φανέλα αυτή σχεδιάστηκε από τη Χορηγό εταιρεία της Ομοσπονδίας μετά από την υποβολή πρωτότυπης πρότασης από ιταλικό σχεδιαστικό οίκο. Η επιλογή της έγινε το 2021 από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επί άλλης προεδρίας και το σχέδιο παραπέμπει στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής Επανάστασης.

Η τελική έγκριση δόθηκε από την UEFA, η οποία υποβάλλει σε λεπτομερή έλεγχο τις εγκρίσεις που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις».

Σημειώνεται ότι ο θόρυβος για την εμφάνιση της Εθνικής προκλήθηκε αρχικά από χρήστες του διαδικτύου ενώ σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει και το Μέρα 25 με διάφορα ευφάνταστα σενάρια, σημειώνοντας:

«”Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’ αόρατου εχθρού…” έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως “όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες”.

Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κύριο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.