Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφαγή στο Αμβούργο: Η στιγμή που ο δράστης πυροβολεί από το παράθυρο τους μάρτυρες του Ιεχωβά

Βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που ο δράστης της σφαγής στο Αμβούργο άνοιξε πυρ σε χώρο λ...





Βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που ο δράστης της σφαγής στο Αμβούργο άνοιξε πυρ σε χώρο λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά.



Το κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει ένα άτομο - που πιστεύεται ότι είναι ο δράστης - να ανοίγει πυρ από το παράθυρο του κτιρίου, κατά τη διάρκεια τελετής που είχε διοργανωθεί από την κοινότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην πόλη.

Πέρα από τα 7 άτομα που έχασαν τη ζωή τους, μία ακόμη σορός βρέθηκε στον χώρο λατρείας. Οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για τον δράστη, ηλικίας 30-40 ετών, που ήταν πρώην μέλος της κοινότητας.

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τα κίνητρα και το ιστορικό του άνδρα που φέρεται να ευθύνεται για το φρικτό έγκλημα, ενώ έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας το μεσημέρι της Παρασκευής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.