Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο Παγκράτι για την εξαφάνιση της 50χρονης Αγγελικής!

Συναγερμός στις Αρχές σήμανε λόγω της εξαφάνισης μιας 50χρονης από το περιοχή του Παγκρατίου. Η Αγγελική Κυβεριώτη εξαφανίστηκε στις 09/09/...





Συναγερμός στις Αρχές σήμανε λόγω της εξαφάνισης μιας 50χρονης από το περιοχή του Παγκρατίου. Η Αγγελική Κυβεριώτη εξαφανίστηκε στις 09/09/2022 από το Παγκράτι.



Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής Κυβεριώτη στις 17/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική Κυβεριώτη έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.