Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τέμπη: «Είμαι με τα ηρεμιστικά» λέει μητέρα που έχασε το 5 ετών παιδάκι της

  Καθηλωτικές είναι οι μαρτυρίες όσων κατάφεραν να βγουν ζωντανοί μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ραγίζει καρδιές μια μητέρα που έ...

 



Καθηλωτικές είναι οι μαρτυρίες όσων κατάφεραν να βγουν ζωντανοί μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Ραγίζει καρδιές μια μητέρα που έχασε το γιο της 5 ετών και τον σύζυγό της που επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας.



Ο χρόνος για την κυριά Αντωνία σταμάτησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28.02.2023) στα Τέμπη, όπου ο 5 ετών γιος της και ο σύζυγός της πέθαναν μετά την σύγκρουση των τρένων. «Είμαι με τα ηρεμιστικά. 40 χρόνων έφυγε ο σύζυγός μου και 5 χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι» λέει η άτυχη γυναίκα, μιλώντας στο MEGA.

Και συνεχίζει: «Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι. Και που πήγαμε τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δε μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά».

Η ίδια λέει πως, όταν βρει τη δύναμη, θα κινηθεί νομικά. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές» προσθέτει η κυρία Αντωνία.

Με πληροφορίες από MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.