Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος 47 ημερών – Συνελήφθη ο πατέρας που του έπεσε από τα χέρια...

Σοκ στη Θεσσαλονίκη. Μωρό 47 ημερών πέθανε ενώ ο πατέρας του συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες...





Σοκ στη Θεσσαλονίκη. Μωρό 47 ημερών πέθανε ενώ ο πατέρας του συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μωρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών για καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, κατέληξε.

Κατά την εξέταση του μωρού εντοπίστηκε οίδημα με εκχύμωση στο αριστερό άνω βλέφαρο, στο αριστερό ζυγωματικό και κρανιακή διόγκωση.

Οπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η ασφάλεια Θεσσσαλονίκης, το βρέφος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 1:20 το μεσημερι του Σαββάτου από τους Αμπελόκηπους στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έπειτα από τηλεφώνημα του 24χρονου Βούλγαρου πατέρα του. Στη συνέχεια, ο 24χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι ήταν στο σπίτι του με την Ελληνίδα σύζυγό και το βρέφος. Το αγοράκι άρχισε να νιώθει δυσφορία και παρουσιάσε δύσπνοια. Τότε, ο πατέρας κάλεσε το ΕΚΑΒ και το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τον πατέρα, όπου στη συνέχεια «τα άλλαξε» και υποστήριξε ότι μέσα στο υπνοδωμάτιο και ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του το 47 ημερών βρέφος γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στην άκρη του κρεβατιού, χτυπώντας αρχικά με το κεφάλι στο σιδερένιο κάγκελο του κρεβατιου και στη συνέχεια στο δάπεδο. Όπως είπε σήκωσε το βρεφος διαπίστωσε ότ παρουσιάσε δύσπνοια και στη συνέχεια επιχείρησε ο ίδιος να προσφερει πρώτες βοήθειες αποκρύπτωντας τι ακρβώς έχει συμβεί στη γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.